Pennut ovat jo kahdeksanviikkoisia ja sehän tietää sitä, että ne alkavat pikkuhiljaa muuttaa omiin koteihinsa. Ensi lauantaina lähtee ensimmäisenä Miranda (saa pitää Mirandan myös kutsumanimenään) Närpiöön ja maanantaina sitten Masa (Martinus) Helsinkiin. Caro (Marcus) jää vielä torstaihin asti yksikseen ja lähtee sitten Lietoon. Hiukan on haikea olo... mitenköhän uudet perheet pärjäävät näiden rasavillien kanssa... No, hyvinhän se tietenkin menee. Alku on tietysti molemminpuolista tutustumista ja taitaapa siellä monen arki muuttua aikalailla! Toivon kaikille onnellista elämää uusissa perheissään ja yhteydenpitoa tänne kasvatuskotiin!

Yhteispotrettia ei muuten saa kuin pitämällä sylissä. Ovat sen verran liikkuvaista joukkoa.

Pennut%208%20vkoa.jpg

Masa on porukan vilkkain viikari, aina valmiina toimintaan. Tässä kuvassa, harvinaista kyllä, istuu hetken paikoillaan valloittamansa pahvilaatikon päällä.

Masa%208%20vkoa.jpg

Caro on aavistuksen rauhallisempi, mutta kyllä sekin mielellään osallistuu toisten leikkeihin. Välillä veljekset juoksevat läähättäen ympäri taloa eikä siinä tiedä kumpi ajaa takaa kumpaa.

Caro%208%20vkoa.jpg

Miranda on pieni prinsessa, mutta sinnikäs ja rohkea sellainen. Pitää puolensa veljiään vastaan ja komentaa niitä toisinaan hyvinkin tarmokkaasti. Mirandan oikea silmä ei jostain kohtalon oikusta ole kehittynyt normaalisti, mutta se ei näytä tahtia haittaavan.

Miranda%208%20vkoa.jpg