Hanna laittoi Jipun kuulumisia ja kuvia. Hyvin on heillä alkanut yhteinen arki sujumaan ja Jippu on jo ottanut oman paikkansa perheessä. Tavoiltaan kuullostaa ihan äidiltään Ceriltä: on kovin aamu-uninen ja hidas lähtemään käyntiin.  Ihana Jippu!

Tinka ja Unna sekä Jutta olivat meillä viikonlopun vietossa. Unna on kasvanut  jo kovasti ja se on niiiin koira! Jotenkin ihan eri oloinen kuin cavalierit, loiskuttaa vedet kupista lattialle ja nukkuu mieluiten paljaalla lattialla, usein juuri vesikupin vieressä tai aikaansaamassaan vesilätäkössä. Vaikka välillä riehuukin Tinkan kanssa niin että matot on rullalla seinän vieressä, osaa myös rauhoittua todella hyvin ja on muutenkin oikein kuuliainen ja vastaanottavainen pentu. Mielenkiintoista seurata sen kehitystä.

Sunnuntaina sitten ehdittiin vähän rentoutuakin. Ompelukone surisi tasaisen unettavasti , kun Jutta ompeli koirilleen uudet makuualustat ja mamma ja koirat ottivat iltapäivänokoset. Mikään ei kyllä rentouta paremmin kuin kuuden koiran onnellinen kuorsaus!  Ja stressi saa kyytiä!