Emma oli heinäkuussa yhden viikonlopun "lomailemassa" luonamme. Hienosti menee lauman mukana ja näyttää viihtyvän oikein hyvin. Tässä tyttö paistattelemassa päivää Tessa-äidin kanssa:





Näyttelyissäkin on pyörähdetty ja Tinka sekä Jessika saavat tasaista ERI:ä ja SA:ta, mutta Paras narttu -sijoituksia ei vielä ole tullut. Ehkä niitäkin sitten ajallaan... Helteisessä Mikkelissä oli mukana myös Jippu, joka sai hienosti ERI:n, vaikka onkin ihan pentu vielä. Jippu on reipas ja iloinen esiintyjä, kiitokset Hannalle hyvästä treenistä!



Muuten elämä sujuu rauhalliseen tahtiin ja nautitaan yhdessäolosta ja kesäisistä lämpimistä päivistä silloin kun niitä on. Koirat viihtyvät hyvin myös mustikkametsässä ja varsinkin Jessika syö mustikoita niin paljon, että saa niistä vatsansa sekaisin. Yhtenäkin aamuna alakerrasta pelmahti vastaan melkoinen aromi....YÖÄK!  Mammalle siis vähän siivoamista... Tässä syyllinen niin viattomana silmät sirrillään:



Karkki on hoksannut, miten ihanaa on ottaa päiväunet mamman kanssa riippukeinussa!



Vanha rouva Cerikin nauttii lämmöstä - ja on jo taas kasvattanut oikein kunnon turkinkin syksyllisten pentujensa jälkeen. Kammattavaa ja selvitettävää siis riittää.  Ceri pääsee välillä kaupunkilomailemaan Annan luo ja nauttii täysin rinnoin jakamattomasta huomiosta ja lakanoiden välissä nukkumisesta  smiley.



Sain aivan ihania kuvia Timistä ja Demistä. Timi on oppinut paljon uusia asioita ja on oikein mallikelpoinen perhonen, kuten tietysti isosiskonsa Demikin.





Myös muilla Karkin pennuilla menee hyvin uusissa kodeissaan. Hippu harjoittelee jo TOKOa ihan kuin oikea paimenkoira ja hoitaa hampaitaan pureskelemalla pieniä luita.





Jade asuu ihan uudessa talossa perheensä kanssa ja kaunistuu päivä päivältä.