Olimme viikonloppuna Karkin kanssa näyttelymatkalla Liettuassa, Vilnassa. Tällä kertaa ei tullut mainetta ja kunniaa, mutta ollaanpa taas yhtä kokemusta rikkaampia. Perhosten voitto meni kumpanakin näyttelypäivänä venäläiselle valionartulle.

Bussimatkan järjestelyt oli hoidettu hienosti, kiitos matkanjärjestäjä MiliaM Travelille ja matkanjohtaja Marion-Silvialle. Bussissa saatiinkin istua koko perjantaipäivä, paluumatka tehtiin maanantaita vasten yöllä - bussissa nukkuen. Karkki matkusti omassa häkissään rauhallisesti ja nautti täysin rinnoin mamman jakamattomasta huomiosta 4 päivän ajan. Hotellihuoneessa Karkki piti tiukkaa kuria matkaseuralaisellemme flatti-poika Davidille. David ei uskaltanut tulla meidän puolelle huonetta, kun Karkki vain katsoikin sitä "pahalla silmällä". Näyttelypaikalla Karkki taas poseerasi monille ihaileville ohi kulkeville valokuvaajille kuin suurempikin tähti.

Kotona sitten odotti paluu arkeen ja mamman huomiosta kilpaili epälukuinen lauma muitakin karvakorvia. "Maatalouslomittajana" ja kotiin jääneen vuohi+koiralauman hoitajana olivat Jutta ja Tinka. Kyllä oli hienoa tulla kotiin, kun Jutan tekemä pizza ja oma sänky odottivat!   Muualla hyvä, kotona paras