Karkin pennut syntyivät eilen illalla myöhään. Kahdeksan aikaan käytin Karkkia ulkona ja pesulla ja sen jälkeen se alkoi läähätellä ja tahtoi yläkertaan synnytyslaatikkoon petaamaan. Koko päivänä ei osoittanut mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä, ainoastaan lämpö pysytteli alle 37 asteen. Ilmeisesti tämä "rautahermoinen rouva" hoiti avautumisvaiheen kaikessa hiljaisuudessa ja itsekseen keskittyen.

Klo 21.45 saatiin siten maailmaan ensimmäinen pentu, joka painoi 183 g. Tämän ponnistusvaihe kesti aika kauan, iso poika kun tuli. Lotta oli nyt ensimmäistä kertaa mukana synnytyksessä. Tyttö kannusti ja kehui Karkkia ja suhtautui hyvin luontevasti asiaan, kyseli vaan asiallisesti kaikesta ja nyökytteli ymmärtämisen merkiksi. Näinköhän eskarilaiset saavat maanantaina kuulla oppitunnin koiran synnytyksestä...

Toinen pentu syntyi jo klo 22.18, poika sekin ja painoa 160 g. Viimeisenä syntyi tyttö klo 22.43, painoa 165 g. Eli oikein hyvänkokoisia pentuja kaikki, vaikka Karkki aina kantoaikana nirsoileekin syömisensä kanssa.

Karkki ei heti rauhoittunut vaan vaihtoi paikkaa ja nuoli pentujaan jatkuvasti rauhattoman oloisena, joten luultiin, että tulossa on vielä yksi pentu. Kokeiltiin Tiian kanssa mahaa ja molemmat olivat tuntevinaan siellä kovan möhkäleen. Vaan aika kului eikä mitään kuulunut. Yhden jälkeen yöllä käytin sitten Karkin ulkona ja pesulla ja laitettiin kolmoset puhtaaseen vauvalaan Karkin viereen maitobaarille.

DSCF8538-normal.jpg

DSCF8549-normal.jpg

DSCF8546-normal.jpg